Laboratorija Paster

10750273_1552064405005365_7458643377615809065_oO NAMA

 

Zavod za laboratorijsku dijagnostiku Paster je prva privatna mikrobiološka laboratorija kod nas, osnovana 1999. Spada u red najmodernijih medicinskih ustanova u Beogradu, gde se svakoga dana obave analize uzoraka velikog broja pacijenata. Takodje, vršimo i mikrobiološke analize kvaliteta proizvoda za kompanije koje deluju na području čitave Srbije, Crne Gore i Republike Srpske.
Nas tim cine profesori, doktori nauka, lekari specijalisti mikrobiologije i kliničke mikrobiologije, stručno tehničko osoblje i brojni honorarni saradnici iz svih oblasti preventivne medicine. Od 2005. počinjemo sa radom i analiza iz oblasti biohemije tako da omogućavamo pacijentima da kompletne analize urade u laboratoriji (Zavodu) “Paster”.
Primarni cilj je tačnost i pravovremenost  izdatih rezultata, zbog čega je Zavod Paster (pre)poznat kao pouzdan oslonac lekarima različitih specijalnosti, što smatramo našim najvećim uspehom.

U Zavodu Paster možete uraditi: bakteriološke, virusološke, parazitološke i mikološke analize iz oblasti mikrobiologije, kao i kompletne biohemijske i imunološke analize. Patohistološke analize radimo u saradnji sa laboratorijom Histolab

Našim pacijanetima omogućavamo i (pre)uzimanje uzoraka u vlastitom domu zakazivanjem dolaska našeg patronažnog tima.
Delujući društveno odgovorno omogućili smo stalan popust penzionerima i svim našim odanim pacijentima kao i popuste na pojedie analize ili grupe analiza za sve pacijente koji prate naše informacije na sajtu i društvenim mrežama.

 

Leave a Reply